Bent u een zakelijke klant? Log in als bedrijf om B2B prijzen te zien.
Filter

White label OEM productie

In onze meubelmakerijen kunnen wij voor u white label produceren. Dit betekent dat ons standaard assortiment of een eigen lijn specifieke maten van producten door ons gemaakt wordt en vervolgens voorzien wordt van jullie eigen merk. White label productie wordt ook wel OEM productie genoemd.
 
White label produceren doen wij reeds voor verschillende grote partijen. We kopen zelf het hout in zodat we weten dat het goede kwaliteit is en FSC gekeurd is. Ook blijft de wijze van productie en het gebruik van de materialen hetzelfde als onze eigen productie. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw product ook foodsafe is.

Personaliseren

Zoals aangegeven kunt u de producten die u bij ons laat maken voorzien van uw eigen logo. Dit doen we door middel van laseren, graferen of branden in het hout. Uiteraard kunt u ook uw eigen assortiment voeren zonder dit te voorzien met uw logo. Daarnaast kunnen we de producten voorzien van bijvoorbeeld een leren bandje aan het handvat.
 

Eigen assortiment

 
Het kan voorkomen dat u andere maatvoering wilt voor uw eigen producten. Dit is voor ons geen probleem. We kunnen uiteraard allerlei aanpassingen maken voor u aan het design waardoor het ook echt uw eigen product wordt. Wij maken altijd een aantal voorbeeld planken waardoor u zeer goed kan bepalen of alles voldoet aan uw wensen.
 

Proces

 
U schiet uw aanvraag in middels de e-mail zodat wij direct al uw gegevens voor handen hebben. Dit kan via ons e-mail adres of via het contactformulier. Wij zullen vervolgens persoonlijk contact met u opnemen en de mogelijkheden met elkaar doornemen.
 
Wij zullen aan de hand van hetgeen besproken is voorbeeld planken gaan maken. Hiervoor geldt dat als wij uiteindelijk de opdracht van u krijgen dit kosteloos voor u is gemaakt. Mocht u onverhoopt toch geen producten bij ons afnemen, dan zullen we de kosten die we met u besproken hebben voor het maken van de voorbeeldplanken doorbelasten.
 
Nadat u de voorbeeldplanken heeft goedgekeurd zullen we de opdracht in gang zetten en voor uw de white labelproductie starten. De producten die wij speciaal voor u maken zullen wij in uw online account zichtbaar maken met de voorwaarden die we met elkaar zijn overeengekomen. Eventuele vervolgorders kunt u makkelijk online plaatsen. Uiteraard mag u dit ook persoonlijk doorgeven.
 
Voorraad aanhouden. Het kan zijn dat u zelf geen ruimte heeft om voorraad te houden of u wilt voldoende kunnen afroepen. Het is mogelijk om jullie eigen voorraad in ons eigen magazijn te laten staan. Dan sturen wij dit naar u of uw klanten toe op het moment dat u dit wenst. Ook kunnen wij een afspraak maken met u over de voorraad die wij voor achter de hand houden zodat u niet snel “misgrijpt”.
 
Wij kunnen dus voor u zowel productie als logistiek uit handen nemen.
houten broodplank houten kaasplank houten pizzaplanken houten vleesplanken Onderhoudsolie snijplanken serveerplanken en hakblokken Houten hakblokken hakblok kopshout Houten Dienbladen