Bent u een zakelijke klant? Log in als bedrijf om B2B prijzen te zien.
Filter

Snijplanken in Kerstpakket

Snijplanken in een kerstpakket is een steeds vaker gezien product in het eindejaar geschenk. Dit is ook logisch, want iedereen heeft hier wat aan, je kan het eenvoudig met logo voorzien en het is duurzaam.
 
Naast bovengenoemde voordelen zijn ze ook in alle soorten en maten te verkrijgen. Omdat snijplanken veelal van beukenhout worden gemaakt is het dus eenvoudig in elke maat te produceren. Afmetingen aanpassen, een andere vorm kiezen bijvoorbeeld in de vorm van een appel of champignon of een sapgeul toevoegen. Het product is hier flexibel in.
 
Zint.nl maakt al enige jaren voor bedrijven die kerstpakketten samenstellen voor bedrijven grote hoeveelheden snijplanken. Deze snijplanken worden in onze meubelmakerijen in Roemenië gemaakt. Hier werken nog echte vakmannen volledig bij ons in dienst. Dit maakt ons ook weer flexibel in het invullen van uw wensen.
 
Vanwege de drukke eindejaar periode is het erg belangrijk dat wij voor eind Oktober de bestellingen binnen krijgen. Daarna is de productie meestal volledig vol gepland en is de kans aanwezig dat we niet meer tijdig kunnen leveren. Uiteraard hebben we een groot standaard assortiment waar we voldoende voorraad van aanhouden.
 
Elk jaar worden er meer dan 150.000 houten snijplanken door Zint.nl geleverd voor kerstpakketten en relatiegeschenken. Heeft u ook interesse? Registreer u nu, krijg onze B2B prijzen of leg uw specifieke vraag bij ons neer.
houten broodplank houten kaasplank houten pizzaplanken houten vleesplanken Onderhoudsolie snijplanken serveerplanken en hakblokken Houten hakblokken hakblok kopshout Houten Dienbladen