Bent u een zakelijke klant? Log in als bedrijf om B2B prijzen te zien.
Filter

Hout graveren

Hout graveren met logo of tekst

Het is mogelijk om de plank te laten graveren met tekst of een logo. Met graveren wordt uw tekst of logo uit het hout gesneden. Dit heeft als voordeel dat het goed zichtbaar blijft en als nadeel dat u het goed moet schoonmaken ivm etensresten die makkelijk blijven zitten. Het kost iets meer tijd en moeite dan laseren waardoor de prijzen hiervan hoger liggen. Wel geeft het een veel luxere uitstraling aan uw houten product naar keuze.

Het is ook mogelijk om graveren met laseren te combineren. Dit geeft een heel mooi effect als u iets bijzonders wilt laten maken. 

Ideeën

Gastronomie
Een menukaart laten graveren, een gravure van het logo van uw restaurant of hotel in een serveerplank of een het eigen logo in houten servetringen. Alles is mogelijk, ook uw wensen qua houten product. Wij maken het en personaliseren het voor u. In kleine en grote hoeveelheden.

Cadeau
Niks is leuker als een gepersonaliseerd cadeau. een mooie tekst voor een huwelijk, voor een verjaardag of een een foto op een houten plank als geboorte geschenk is net even iets extra's ten opzichtte van een standaard cadeau.
Voor een goede relatie als relatigeschenk kunt u een gravure in een houten plank of hakblok laten maken of zelfs in een mooie wijnkist. Net even iets extra's doen, dat blijft bij.
houten broodplank houten kaasplank houten pizzaplanken houten vleesplanken Onderhoudsolie snijplanken serveerplanken en hakblokken Houten hakblokken hakblok kopshout Houten Dienbladen