Bent u een zakelijke klant? Log in als bedrijf om B2B prijzen te zien.
Filter

Restaurants

Zint.nl heeft de afgelopen jaren bewezen degelijke en mooie producten te maken die veelvuldig in restaurants en keukens gebruikt worden. Dagelijks bestellen restaurants uit ons standaard assortiment en regelmatig maken wij samen met onze klanten nieuwe producten op maat. Dat maakt ons ook uniek, u vindt bij ons altijd waar u naar op zoek bent.

Kwaliteit is van groot belang, net als de uitstraling van het product. Bij Zint.nl krijgt u houten producten die op ambachtelijk wijze gemaakt zijn.

Heeft u een eigen restaurant en bent u op zoek of gebruikt u regelmatig houten producten als serveerplanken, broodplanken, kaasplanken, hakblokken, dienbladen, etcetera? Neemt u dan middels onderste link contact met ons op en wij geven u toegang tot onze groothandelsprijzen.

Klik hier om groothandelsprijzen aan te vragen

Zint.nl is de groothandel voor restaurants / gastronomie in houten producten.

Serveerplanken
Ambachtelijk gemaakte serveerplanken van hout voor restaurants tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Dienbladen
Ervaar de stevige houten dienbladen waar u net dat beetje extra mee serveert.

Hakblokken
Niet alleen het hakken of snijden van vlees is een vak apart, ook het maken van een kwalitatief hoogwaardig hakblok. Laat uw kok productiever worden door hem of haar met een kopshouten hakblok van Zint.nl te laten werken

Snijplanken
Zint.nl maakt houten snijplanken in alle soorten en maten. Al uw wensen zullen wij vervullen. Alles op maat voor hele scherpe prijzen.

houten broodplank houten kaasplank houten pizzaplanken houten vleesplanken Onderhoudsolie snijplanken serveerplanken en hakblokken Houten hakblokken hakblok kopshout Houten Dienbladen