Bent u een zakelijke klant? Log in als bedrijf om B2B prijzen te zien.
Filter

Bestelprocedure

Hoe plaats ik een bestelling? 
Om een bestelling te plaatsen op onze website kunt u met of zonder een account bestellen. U kunt ervoor kiezen om direct te bestellen en tijdens het bestelproces een account aan te maken. Of om eenmalig uw gegevens in te vullen en zonder een account te bestellen. Volgt u dan de stappen zoals aangegeven op uw scherm. Indien u kiest om te bestellen met een account, kunt u al uw gegevens 24/7 raadplegen en toekomstige bestellingen via ditzelfde account laten verlopen.

Wij hebben één overzichtelijke pagina als u gaat afrekenen. Dit betekent dat u niet door verschillende pagina's heen hoeft te lopen om uw gegevens in te vullen. U blijft gewoon op één pagina. Hieronder ziet u daarvan een voorbeeld. Indien u stap voor stap door het proces wilt lopen kunt u dit doen door op het voorbeeld te klikken. Er opent een nieuw scherm met de complete procedure, stap vopor stap met beeldmateriaal.

One page checkout Zint.nl

Heeft u hulp nodig? 
Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via e-mail klantenservice@kaasplanken.nl

houten broodplank houten kaasplank houten pizzaplanken houten vleesplanken Onderhoudsolie snijplanken serveerplanken en hakblokken Houten hakblokken hakblok kopshout Houten Dienbladen